Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser for www.fashionline.dk

KONTAKT INFO

CVR-nr. 37779628

Kontakt@fashionline.dk

Har du spørgsmål så send os en mail til kontakt@fashionline.dk henvendelser besvares mandag til fredag.

Henvender du dig vedrørende en ordre, kan vi hjælpe dig hurtigere, hvis du oplyser dit ordrenummer eller navnet din ordre er bestilt i.

Vi modtager følgende betalingskort:

Visa, dankort, Mastercard.

 

LEVERING

Leveringstiden for standardlevering er 2-5 hverdage, beregnet fra første hverdag efter bestillingsdatoen. Du vil modtage en mail når din ordre er afsendt.

 

FORTRYDELSESRET, RETUR OG BYTTE

Du har fuld fortrydelses og bytteret indenfor 14 dage fra du har modtaget varen, forudsat at du ikke har anvendt varen og den returneres i original emballage.

Udfyld returformularen og vedlæg den med din returvare. Du finder dit ordrenummer på din kvittering modtaget på mail.

Alle varer skal returneres i original emballage.

Produkter der har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røglugt eller er påført dyrehår – kan ikke returneres. Du betaler selv for returporto – når vi har modtaget varen tilbagefører vi det fulde beløb til din konto indenfor 5 hverdage. 

Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

 

Returadresse:

FASHIONLINE

BRAGESVEJ 3

9900 FREDERIKSHAVN

DANMARK

 

HVORDAN SKAL JEG SENDE VAREN RETUR

Send varen retur i original emballage som varen ankom i. Udfyld returformularen, som hentes her, og vedlæg den med din retur vare. Du betaler selv for returporto. Det er dit ansvar at varen kommer retur til os, vi anbefaler derfor, at du sender pakken med kvittering, der kan spores hos postvæsenet. Retur forsendelser sendt som pakke, skal sendes med omdeling. Du kan også købe en fragtlabel gennem vores returportal her.

 

HVORDAN BYTTER JEG EN VARE

Vil du bytte din vare til en anden størrelse, eller et andet produkt. Venligst send den modtagende vare retur, og opret en ny ordre på den ønskede vare.

 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan handle hos www.fashionline.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreret hos Fashionline og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Fashionline, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@fashionline.dk